Flyttfirma på Södermalm

När du är i behov av en flyttfirma på Södermalm så ska du kontakta Indian Transport Service som startade 1989, förkortningen för företaget är ITS och de tar hand om allt som behövs när det är dags att flytta. Företaget ser till att alla kunder är 100 procent nöjda, för att uppnår det satsar de på högklassig kvalitet och du kan alltid räkna med dem. Gå in på http://i-t-s.se/flyttfirma-sodermalm/ för kontaktinformation. Du kan antingen ringa dem direkt eller kontakta dem på deras hemsida, på så sätt får du en offert direkt och vet vad det kommer att kosta när du anlitar ITS.

ITS
ITS hjälper både företag och privatpersoner att flytta, de har över 25 års erfarenhet av att transportera dina ägodelar snabbt och säkert. När du beställer deras tjänster ingår även lån av flyttkartonger. Du får låna flyttkartongerna upp till en månad efter att det att du har anlitat dem. De hyr även ut flyttlådor vid behov för 16 kronor styck med ett minimum på 50 stycken. Du kan även köpa flyttkartonger av dem, antingen begagnade eller nya och därmed varierar priset därefter. Utöver detta förser de dig även med bubbelplast och annat du kan tänkas behöva till flytten. Helt enkelt en smidig affär.

Paketerbjudande
De kan både leverera och hämta flyttkartonger i Stockholm och området runt omkring, priset varierar beroende på läget. ITS kan montera och demontera möbler åt er vid flytt och antingen forsla dem till den nya adressen, en annan adress eller till tippen. Det som ingår i beställd flyttning är Lån av flyttkartonger, utkörning av flyttkartonger, Stor möbelbil plus släp, bärhjälp, lastbil + chaufför, lasthjälp och packhjälp samt magasinering för tilläggsavgifter. De kan även utföra flyttstädning om ni är intresserade av att ta ett paketerbjudande. Med andra ord erbjuder ITS er allt som har med flyttning till och från en bostad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *