Snussatser

Det är alltid kul att lära sig nya saker, tycker jag. Oavsett vad det handlar om är det alltid kul att bli mer allmänbildad än vad man var igår. Nyligen lärde jag mig vad snussatser var efter ett snabbt besök på http://www.rokakrokagoka.se/roka/tobak/snussatser.html som egentligen syftade till att leta upp ett sånt där skämtsamt förkläde som jag tänkt ge i present till en bekant. Väl inne på sidan upptäckte jag en helt ny värld! Man kan tydligen utan minsta svårighet göra sitt eget snus genom att köpa snussatser som man sedan kryddar efter eget huvud. Inga regler, det är bara att köra sitt eget race utan att någon stoppar en.

För alla?
Detta är definitivt något för alla snusare, enligt min mening, eftersom man som sagt kan gå loss och göra snus helt efter eget tycke och smak. Man får en utförlig bruksanvisning med sin snussats så det är bara att läsa sig till hur man gör sitt eget snus. Man behöver inte vara något proffs, utan det är hur enkelt som helst.

Kul?
Jepp! Det var faktiskt direkt superkul att göra eget snus! Jag kommer definitivt att göra allt mitt snus själv i fortsättningen. Varför gå och köpa mindre gott och dyrare snus när man kan göra eget som både smakar bättre och som spara in pengar som man kan göra annat för. Om man vill kan man göra det tillsammans med andra, vilket gör det ännu roligare då man har ett litet projekt tillsammans med någon kompis eller så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *