Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

God dagens där ute på “nätet” och välkomna till mig! Jag hoppas att ni haft en bra dag och träffat många spännande människor som förgyllt er dag. Själv har jag det bara bra i min lilla lägenhet och så här om kvällningen sitter jag här och skriver lite i bloggen. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om en butik som säljer blommor i Örkelljunga. Jag handlar själv regelbundet i den här butiken som för övrigt heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. 

Jag brukar ta mig en promenad dit någon gång emellanåt för jag bor i närheten. Nu har jag inte varit där på tre veckor och det är inte utan att jag börjar känna mig lite tom inombords. Jag älskar blommor och det har jag förstått att en del av er också gör. Själv tycker jag om att läsa i era bloggar och få lite tips och idéer på bra butiker eller företag och idag tänker jag att jag skulle berätta om Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ för er, mina kära läsare, för det är verkligen ett riktigt trevlig blomsterbutik som säljer blommor i Örkelljunga. I den här butiken finns det något för alla personers olika tycken och smak, ett stort plus för den hjälpsamma personalen. Man kan alltid fråga dem om råd, till exempel vilka slags blommor som passar vid vissa specifika tillfällen. Det är kvalitet på blommorna som säljs och det är endast vissa specifika leverantörer som har passerat kvalitetskontrollerna som får leverera blommor till Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ vilket i slutändan kommer kunderna till godo. Så vänd er dit nästa gång ni ska köpa blommor i Örkelljunga.